Barnas tanker og ønsker om Fiskerifagskola og nærområdet

Barn og unge er en viktig gruppe som vi ønsker å lytte til i denne prosessen.

Under medvirkningsundersøkelsen ble barn på Buksnes skole invitert til medvirkning gjennom en fokusgruppe med elevrådet (7 deltakere fra 4. til 7. klasse), samt et kreativt arbeidsverksted. Der fikk de kommet med sine forslag, drømmer og tanker om Gravdal og området i og rundt Fiskerifagskola.

Populære ønsker blant de unge på Buksnes skole:

• Fritidsklubb (med bibliotek, kjøkken, krea-ting, brettspill,bordtennis og biljard)

• Kiosk/kafé

• Kultur (kino, musikk / øvelokaler)

• Lek og aktivitet (herunder badeland, trampolinepark,lekeland, klatring mm.)

• Sport og idrett (dans, basket, ballbinge, minigolf, sykkel- skaterampe, tennisbane, skøytebane og slalåmbakke mm.)

• Utendørs aktiviteter: bålplass, park, lekepark

Se tegninger, skisser og tanker fra arbeidsverkstedet under

Om Fiskerifagskola og området rundt

Om Gravdal og nærområdet

Takk til alle barn og unge som var med i denne undersøkelsen, som delte sine tanker, ønsker og forslag med oss.

Og takk til Buksnes skole som la til rette for at dette var mulig.

Medvirkningsundersøkelsen ble gjennomført av COurban med Bettina Werner og Amalie Gammelgaard i spissen.